Bokhvetecrêpes - Produsent av crêpes og galetter
Buckwheat-pannekaken kan spises kald til frokost som erstatning for brød, men også rullet som en "sunn sandwich" fylt med grønn salat, rå grønnsaker, tunfisk eller små biter av kylling.
Tradisjonell pannekake fra Poher-regionen, i Sentral-Finistère
Diameter: ca. 40 cm
Ingredienser: Melk, bokhvetemel (55%), hvetemel, egg, soyamel uten GMO, solsikkeolje, salt
Takket være sin balanserte oppskrift passer den perfekt for personer som er opptatt av vekten og/eller helsen sin.
Denne pannekaken er godt stekt, for å sikre holdbarhet.
Den kan spises kald i sandwich, eller til frokost og som et mellommåltid (smurt med smør eller med sjokolade, syltetøy…), og fylt til lunsj og middag.
Matrettidé:
Til måltidet kan du fylle den med alt man kan forestille seg:
- smør, gruyère, skinke, egg,
- smør, røkt laks, sitronsaft
- ost, salat
- pølse
- røkt bacon
- med små grønnsaker